Zoek & boek direct uw vakantie

Vakantiepark Zuid-Limburg

Vakantiepark Zuid-Limburg

Op Bungalowpark Landsrade geniet je van rust en de Limburgse natuur. Het vakantiepark is omringd door groene heuvels en daardoor is het een oase van rust. Bij ons geniet je van een vakantie in een luxe bungalow, op een prachtige en unieke bestemming.

Overnachten in Zuid-Limburg

Op ons vakantiepark in Zuid-Limburg overnacht je op je eigen manier. We hebben bungalows voor 4 tot 25 personen. Dus, kom je met je gezin, de hele familie of met de vriendengroep? Er is voor iedereen een geschikte accommodatie. Al onze bungalows zijn ruim van opzet en volledig gemeubileerd. Geniet je graag van iets meer luxe? Kies dan een bungalow mét sauna. 

Bekijk al onze bungalows

Voor de wandelaars en fietsers

Ben je een wandel- of fietsliefhebber? Vanaf ons vakantiepark in Zuid-Limburg heb je directe toegang tot diverse wandel- en fietspaden. Maak de mooiste tochten het glooiende heuvellandschap van Zuid-Limburg. Visit Zuid-Limburg heeft de leukste tochten al voor je samengesteld, dus vergeet je wandelschoenen en fiets niet mee te nemen!

Zuid-Limburg ontdekken

Een dagje uit in Zuid-Limburg

Naast wandelen en fietsen is er nog veel meer te beleven. Wil je de prachtige omgeving ontdekken maar op een iets minder actieve, maar wel leuke manier? Huur dan een retro scooter. Een uniek dagje uit! Gaan de kinderen ook mee op vakantie? Ook voor de jongste vakantiegangers is er genoeg te beleven. Subtropisch zwemparadijs Mosaqua, overdekt speelparadijs Kinderstad en Sprookjesbos Valkenburg zijn in de buurt van ons vakantiepark in Zuid-Limburg.

Plezier voor iedereen

Een dagje op ons vakantiepark in Zuid-Limburg doorbrengen kan natuurlijk ook. Er is een speeltuin waar de kleinste vakantiegangers zich urenlang kunnen vermaken. Ben je een dierenliefhebber? Op onze kinderboerderij zijn er kippen, konijnen, paarden en schapen. Leuk voor iedereen! Vind je het fijn om op vakantie sportief bezig te zijn? Daag je vakantievrienden uit voor een potje tennis of tafeltennis. Zien wij jou snel in Zuid-Limburg?

Direct boeken