Zoek & boek direct uw vakantie

Vakantiepark Valkenburg

Vakantiepark Valkenburg

Ben je vakantieplannen aan het maken voor een vakantie in eigen land? In Limburg ervaar je in eigen land het buitenlandgevoel. Je geniet hier van glooiende heuvels, wijngaarden en het bourgondische leven. Vier vakantie op Bungalowpark Landsrade, een vakantiepark nabij Valkenburg.

Overnachten met jouw gezelschap

Op ons vakantiepark dicht bij Valkenburg verblijf je in een vrijstaande bungalow, geschakelde vakantiewoning of groepsaccommodatie. Onze accommodaties zijn geschikt voor 4 tot maximaal 25 personen. Dus of nou komt met je gezin, hele familie of met de vriendengroep: er is altijd een geschikte accommodatie voor jouw gezelschap! Landsrade is een rustig bungalowpark dat omgeven is door bomen er weide, je komt hier helemaal tot rust. Alle accommodaties zijn compleet ingericht en je vindt hier alles voor een comfortabele vakantie. Het enige wat je mee hoeft te nemen is een ingepakte koffer!

Vakantie in Zuid-Limburg

Valkenburg is een vestingstad en is verscholen tussen groene heuvels. In het mergelstadje Valkenburg vind je een indrukwekkende kasteelruïne en eeuwenoude gangenstelsels. In het centrum zijn er veel gezellige terrassen, knusse winkeltjes en historische gebouwen. Naast Valkenburg zijn Maastricht, Aken en Gulpen ook zeker een bezoek waard.

Genoeg vermaak

Een dagje op het bungalowpark spenderen? Er is genoeg te doen! Heb je zin in een sportief potje voetbal tegen vrienden of familie? Daag ze uit op ons voetbalveld. Ook is er een tennisbaan en een tafeltennistafel. Kleine kinderen hoeven zich ook niet te vervelen op ons vakantiepark nabij Valkenburg. Er is een kinderboerderij waar kippen, paarden en schapen rondlopen. Zijn de kids uitgeknuffeld met de dieren? Er is ook een leuke speeltuin waar kinderen urenlang speelplezier beleven!

Boek eenvoudig en snel
Na een vakantie in Valkenburg is dit vast en zeker je nieuwe favoriete vakantiebestemming. Boek nu eenvoudig jouw accommodatie op onze website. We zien je graag snel op ons vakantiepark nabij Valkenburg!