Zoek & boek direct uw vakantie

Vakantiepark Epen

Vakantiepark Epen

Ze zeggen wel eens dat je het buitenlandgevoel krijgt wanneer je in Limburg op vakantie bent. Een vakantie naar Zuid-Limburg is dus ook zeker een goed idee. Een van de meest zuidelijk gelegen dorpjes van Nederland is Epen. Een leuke én prachtige vakantiebestemming in Limburg! Je kunt hier wandelen, lekker eten, golfen en fietsen. Voor ieder wat wils! Verblijf tijdens je vakantie op ons vakantiepark nabij Epen. Epen is gelegen op slechts 5 kilometer van Bungalowpark Landsrade.


Luxe bungalows

Op Bungalowpark Landsrade verblijf je tijdens je vakantie in luxe bungalows. Deze zijn geschikt voor 4 tot 25 personen. Voor een vrienden- of familieweekend zijn onze bungalow ook zeer geschikt. Alle accommodaties zijn ruim van opzet en volledig gemeubileerd. Hou je wel van wat extra luxe? Er zijn ook accommodaties met een sauna:

Bekijk alle accommodaties

Google review - Dave
'Een prachtige omgeving, het vakantiepark is heel netjes onderhouden. Ik ben al meerdere keren op dit park geweest en het voelt als thuis komen. Dit keer zijn we in het 10-persoons huis verbleven en we hebben het erg naar onze zin gehad! We hebben genoten van het uitzicht en we hebben elke dag heerlijk gefietst. Bungalowpark Landsrade is echt een aanrader voor mensen die graag in een mooie omgeving willen fietsen of wandelen.'

De omgeving ontdekken

Naast Epen is er veel meer te ontdekken in de omgeving van Bungalowpark Landsrade. Het Limburgse Landschap tussen de Geul en de Gulp is prachtig en wandelen is een goede manier om de omgeving te verkennen. Fiets je liever? Het glooiende heuvellandschap van Zuid-Limburg is ideaal om per (elektrische) fiets te ontdekken. Er zijn diverse mooie fietsroutes samengesteld, van makkelijk tot heel uitdagend. 

Ontdek de omgeving

Vermaak op het park

Op ons vakantiepark nabij Epen is er ook genoeg te beleven, voor zowel jong als oud. Voor de kleine vakantiegangers is er een speeltuin, waar ze urenlang speelplezier beleven. Zijn de kinderen dierenliefhebbers? Op onze kinderboerderij lopen er kippen, konijnen, paarden en schapen rond. Slecht weer? Ook dan is er genoeg vermaak. Speel in onze recreatieruimte een spelletje. Daag je vakantievrienden uit voor een spelletje biljart, tafeltennis of airhockey.

Vakantie in Zuid-Limburg

Kom dit unieke stukje Limburg ontdekken en verblijf in ons vakantiepark nabij Epen. Tot snel!

Vakantiepark Epen boeken