Zoek & boek direct uw vakantie

Fietsvakantie Limburg

Fietsvakantie Limburg

Ben je een fietsliefhebber? Dan is een fietsvakantie in Limburg een goed idee. Het glooiende heuvellandschap is perfect per fiets te ontdekken. Bungalowpark Landsrade is een goede uitvalsbasis voor veel mooie fietstochten in Limburg. Van korte tot lange tochten, er is voor ieder wat wils.

  • Kastelenroute Valkenburg aan de Geul van 48,9 kilometer
  • Wijnroute Zuid-Limburg van 74,6 kilometer
  • Vergezichtenroute van 30,1 kilometer
  • Heuvelland fietsroute van 41,1 kilometer

Voor de kleine en grote vakantieganger

Bungalowpark Landsrade is niet alleen geschikt voor een fietsvakantie in Limburg, want er is veel meer te beleven. Voor zowel de jonge als oude vakantieganger is er genoeg te doen. Voor de kleine vakantieganger is er een leuke speeltuin en een kinderboerderij waar kippen, paarden en schapen rondlopen. Sportievelingen kunnen een wedstrijdje spelen op het voetbalveld of op de tennisbaan. Is het slecht weer? Er is een recreatieruimte met verschillende spellen, waaronder een biljarttafel, tafeltennistafel en airhockeytafel. 

Fietsvakantie voor iedereen

Op Bungalowpark Landsrade zijn er accommodaties die geschikt zijn voor groepen tot 25 personen. Ga je met een groep op fietsvakantie in Limburg, dan is er altijd een accommodatie die geschikt is voor jouw gezelschap. Al onze bungalows zijn van alle gemakken voorzien. Het enige wat je moet inpakken is je koffer én je fiets. Heb je geen goede eigen fiets? Dicht bij het park heb je de mogelijkheid om een fiets te huren.

De Gulp en de Geul

Naast fietsen is wandelen natuurlijk ook de perfecte manier om de omgeving te verkennen. In de omgeving van de camping zijn er diverse mooie wandelroutes tussen de Gulp en de Geul. Wil je de omgeving ontdekken op een unieke manier? Huur dan een retro scooter. Ontdek op deze unieke manier een uniek stukje van Nederland! De startlocatie in Mechelen is de ideale uitvalsbasis om Valkenburg, Gulpen en het Drielandenpunt te ontdekken.