Zoek & boek direct uw vakantie

Bungalowpark Zuid-Limburg

Bungalowpark Zuid-Limburg

'We waren een week met mijn gezin en ouders op vakantie. Genoten van het mooie huis en de rust van het park en de prachtige omgeving. Wij komen zeker terug!’ – C. Stuart (Google review)

Vakantie in Zuid-Limburg

 Wil jij ook samen met je gezin, vriendengroep of familie genieten van een fijne vakantie? Kom vakantie vieren op Landsrade, een bungalowpark in Zuid-Limburg. Bungalowpark Landsrade is rustig en landelijk gelegen in het Zuid-Limburgse landschap en op deze unieke bestemming geniet je van natuur, avontuur en ontspanning.

Kies jouw accommodatie

 Op Bungalowpark Landsrade in Zuid-Limburg overnacht je op jouw manier. Er zijn veel verschillende bungalows, die geschikt zijn voor 4 tot maximaal 25 personen. Dus kom je met je gezin, of met een grote groep, er is altijd een geschikte accommodatie. Onze gezellige accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en het enige wat je mee hoeft te nemen is jouw ingepakte koffer!

Ontdek Zuid-Limburg

Er is eindeloos veel te beleven in Zuid-Limburg. De beste manier om deze prachtige omgeving te ontdekken is per fiets of wandelend. Laat je verwonderen door de schitterende natuur en vergezichten. De beste fiets- en wandelroutes zijn al voor je uitgestippeld. Een kleine greep: 

  • Fiets de Kastelenroute Valkenburg aan de Geul (48,9 kilometer) 
  • Fiets de Wijnroute Zuid-Limburg (74,6 kilometer) 
  • Fiets de route Hartje Heuvelland Gulpen-Wittem (56,2 kilometer) 
  • Wandelroute Gulpen – Wittem – Van Epen naar Landsrade (6,11 kilometer) 
  • Wandelroute Mechelen (3,33 kilometer) 

Onderweg vind je genoeg plekjes om lekker uit te rusten met een stuk Limburgse vlaai! Naast mooie natuur vind je in Zuid-Limburg ook diverse interessante steden. Ga een dagje naar Maastricht of het mergelstadje Valkenburg.

Faciliteiten

Op ons bungalowpark in Zuid-Limburg hoeft niemand zich te vervelen. De sportieve vakantieganger heeft hier genoeg te doen: daag je vakantievrienden uit voor een potje tennis of tafeltennis. Ook is er een voetbalveld waar je een sportief potje voetbal tegen familie of vrienden kan spelen. Slecht weer buiten? Daag ze dan uit voor een potje biljart of airhockey in onze recreatieruimte. De kleintjes vermaken zich in onze speeltuin en op onze kinderboerderij, waar kippen, konijnen, paarden en schapen rondlopen. Ook leuk voor de rest van de familie!

Tot snel in Zuid-Limburg

Via onze website boek je nu snel en gemakkelijk je vakantie op ons bungalowpark in Zuid-Limburg. Kom zelf ervaren hoe fijn een vakantie in Zuid-Limburg is!